UPDATE....September2017!!!!!Verhuist naar St Laurens!!!!!

Alle trimklanten kunnen ook altijd in de avonduren en in het weekend terecht, mocht dit beter uitkomen, ik wil dit als extra service naar de klant aanbieden want ik vind het fijn als flexibiliteit mogelijk is, uiteraard voor hetzelfde tarief !!!! 

                              Voor een trim-afspraak en of vragen kunt u mailen naar olijfje@zeelandnet.nl  

De katten trimsalon heeft geen wachtlijst, u kunt meestal binnen een week met uw majesteit langskomen voor een behandeling

De Trimsalon is per Augustus 2017 gevestigd in Middelburg ( begin dorp St Laurens)

 

 

U bent van harte welkom in de trimsalon voor het vakkundig trimmen van uw majesteit!!!!

 


 

Welkom op de site van

 Katten Trimsalon   THIS IS IT

Ik ben Marijke Dingemanse en woon samen met mijn partner Patrick en met de Maine Coons en een htk kater in de Provincie Zeeland. Sinds 2005 is het Coonvirus begonnen, en van 1 Coon komen er altijd meer.Na diverse kattenshows te hebben gelopen met mijn poezen,en wat leuke titels verder, wilde ik ook wel genieten van kleine Coontjes in mijn huis. Gelukkig met mijn mooie poezen,en advies van ervaren bevriende fokkers, kon ik ook gaan fokken en wel op een verantwoorde manier.Van 2010 tot 2013 heb ik een aantal mooie nestjes gefokt, en ik heb daarna een kleine stop gehad vanwege geen geschikte fokpoes in de cattery, maar ik ga weer op zoek naar een mooie nieuwe aanwinst.

De Trimsalon is een feit vanaf begin 2010, nadat ik de benodigde papieren heb behaald bij de Martin Gaus school te lelystad ben ik begonnen met het trimmen van katten. Omdat katten ook vachtverzorging nodig hebben, en er helaas nogal wat onwetendheid  hierover is, kunnen katten baasjes voortaan bij mij terecht met hun majesteit.

Bij mij kunt u terecht voor:

*Advies over vachtverzorging

*Deskundige behandeling zonder narcose

*Scheren

*Plukken / uitwollen

*Wassen en drogen

*Nagels knippen

*Klaarmaken voor shows

Veel kijk en lees plezier op mijn site!!!

Vergeet mijn GASTENBOEK niet te tekenen??